Tietoa meistä

RTK- Puserrusliittimet RTK- Vesipostit RTK- Kuulapikaliittimet RTK- Pullonpesimet RTK- Muoviputkenliittimet RTK- Messinkivalut 

Sorvausta yli 30-vuoden kokemuksella


Olemme Merikarvialainen LVI-tuotteita ja muita erikoismessinkituotteita valmistava tehdas ja valimo. Yrityksen perustajia ovat Reijo ja Tapani Kuusinen. Yrityksemme on perustettu vuonna 1981, mutta Reijo Kuusisella on ollut pitkä historia yritysmaailmassa jo sitä ennen. 

Vuonna 1952 Reijo Kuusinen aloitti yrittäjänä ja oli tuolloin putkimies. Tämän jälkeen hän on myös valmistanut mm. kiukaita ja öljysäiliöitä sekä pyörittänyt vesijohto- ja kaivoporausliikettä. Vuonna 1969 Reijo Kuusinen aloitti messinkihuonekalujen valmistamisen ja perusti yrityksen nimeltään UFO-Tuote. Yritys toimi noin seitsemän vuotta, kunnes vuonna 1976 Reijo lopetti muut liiketoimensa ja perusti poikansa Tapani Kuusisen kanssa yrityksen nimeltä RTK-putkiasennus.

Nykyään lyhennettä RTK käytetään tuotemerkkinä. Vuonna 1978 Reijo ja Tapani Kuusinen ostivat ensimmäisen sorvinsa ja vuonna 1981 he perustivat nykyisen yrityksemme. Osakeyhtiöksi yrityksemme muutettiin vuonna 2000.

Nykyään valamme ja sorvaamme messinkituotteita, joista yleisempiä ovat puserrusliittimet, jakotukit, muoviputkenliittimet, kuulapikaliittimet, pullopesimet ja vesipostiventtiilit.

Valmistamme tuotteita myös asiakkaan toivomuksesta.